Onderhoud

Onze servicemonteurs staan ter beschikking om door heel Nederland onderhoud te verzorgen aan de Densan pelletkachels. Zij kennen deze kachels van binnen en buiten en kunnen daarom onderhoud plegen van het hoogste niveau. Zo kan de consument weer heel veel uren zorgeloos en veilig van de pelletkachel genieten. Geeft de kachel volgens de service interval aan dat er onderhoud nodig is? Geen probleem, de consument neemt contact op met onze klantenservice en wij plannen binnen korte tijd een bezoek in van onze servicemonteur. Het onderhoud zal dusdanig uitgevoerd worden dat de fabrieksgarantie blijft bestaan. Het onderhoud wat jaarlijks of volgens de servicemelding op de pelletkachel uitgevoerd moet worden is van groot belang. Niet alleen voor de levensduur van de pelletkachel maar ook voor de veiligheid. Verzekeringstechnisch is het zelfs verplicht om het onderhoud jaarlijks door een deskundig installateur te laten uitvoeren. Ook voor het behoud van de fabrieksgarantie is jaarlijks onderhoud verplicht.

We checken en vegen altijd het enkelwandige gedeelte van het rookkanaal en de pelletkachel wordt vakkundig gereinigd. Het binnenwerk wordt helemaal losgehaald en schoongemaakt zodat verstoppingen geen kans krijgen. U moet er toch niet aan denken dat er zich onveilige situaties voordoen omdat er niet tijdig onderhoud is uitgevoerd? Er kan brand ontstaan in de kachel, het pelletreservoir of in de schoorsteen bij het niet tijdig laten uitvoeren van onderhoud. Doe dit minimaal 1x per jaar of volgens de service interval op de display van de kachel.

Onderhoudscontract
Het is zelfs mogelijk om een servicecontract voor een pelletkachel af te sluiten. Binnen het servicecontract zitten benodigde onderhoudsbeurten en de consument krijgt 3 jaar garantie i.p.v. de standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Binnen deze 3 jaar worden alle defecte onderdelen onder garantie vervangen zonder bijkomende kosten zoals arbeid en voorrijdkosten. Densan biedt verschillende onderhoudscontracten aan voor zowel nieuwe als gebruikte kachels. Zo gaat Densan heel ver in het unieke concept in het compleet ontzorgen van de consument.

Reacties zijn gesloten.